Aleix Vidal: “Sempre he cregut en les meves possibilitats”

Aleix Vidal: “Sempre he cregut en les meves possibilitats”

El ‘22’ blaugrana explica que lluitarà per un lloc al lateral dret amb Sergi Roberto i reconeix que “no serà fàcil suplir Alves”
Aleix Vidal afronta la temporada que arrenca d’una manera molt diferent  a l’anterior. Fa un any tenia per davant mig curs sense poder jugar cap minut. Enguany inicia l’any com qualsevol altre jugador del primer equip. “Era una situació més complicada que ara, però jo sempre he cregut en les meves possibilitats”, assegurava aquest dimecres en l’atenció als mitjans informatius a St. George’s Park.

Es mostra humil, però ambiciós. “Si em sento titular? Ho sentiria si hagués estat el titular la temporada passada, però sovint vaig ser el suplent de Dani Alves i Sergi Roberto. Ara Alves ja no hi és i no serà fàcil suplir-lo. Per mi ha estat un dels millors laterals del món i se’n va amb el cap ben alt”, afirma.

Alhora, confessa que les seves opcions de jugar augmenten sense el brasiler: “Sent realista, l’absència d’Alves potser facilita les coses perquè ell estava per davant meu, però ara hi som el Sergi i jo i el repte és potser igual o més gran que abans. Estem en les mateixes condicions i tots dos treballem de valent per guanyar-nos un lloc. Decidirà l’entrenador”.

També ha parlat clar sobre la seva relació amb Luis Enrique: “La temporada passada vaig tenir una xerrada amb ell. Ell estava descontent per unes coses i jo per unes altres, totes corresponents a l’àmbit esportiu. Vam parlar-ho i tots dos vam acabar molt satisfets de la conversa”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut