Barça B – Al Wahda: Golejada durant l’estada a Peralada (3-0)

Els de Gerard López han superat el conjunt dels Emirats Àrabs, dirigit per Javier Aguirre, amb tres gols de Perea, Gumbau i Lee

El filial va imposar-se a l'Al Wahda sense problemes (3-0) en el cinquè partit d’aquesta pretemporada després de quatre amistosos i el del Manlleu de Copa Catalunya. El partit, que es va jugar a les mateixes instal·lacions de l’Hotel Peralada, es va decidir amb gols de Perea, de córner olímpic, de Gumbau, de falta directa, i de Seungwoo Lee, després d’una jugada personal. Ara seguiran d’estada de pretemporada a Peralada fins dissabte, quan tocarà jugar contra el Reus Deportiu al Miniestadi (20.15 hores).

Eficàcia a pilota aturada

El tècnic Gerard López va treure un onze molt competitiu en què tres homes van jugar els 90 minuts: Vilanova, Moisés i Gumbau. A la primera part el domini blaugrana es va traduir en un gol de Perea després de marcar de córner olímpic. A més, el mateix Perea i el davanter francès a prova, Kevin Modibo, van disposar d’ocasions clares per augmentar l’avantatge. A la represa, amb molts canvis, el filial va sentenciar amb un gol de falta directa per fora la barrera de Gumbau i amb una jugada personal de Seungwoo Lee que ell mateix va definir a la xarxa amb la cama esquerra. El conjunt dels Emirats Àrabs, dirigit per Javier Aguirre, va oposar resistència i va deixar detalls de qualitat, sobretot a les botes de l’internacional xilè Valdivia. L’àrbitre del partit, Barceló Roca, va xiular el final del matx sis minuts abans del temps reglamentari després d’una topada entre el porter juvenil del Barça, Josep Martínez, i un jugador rival, ja que els dos van acabar necessitant les assistències, commocionats. Al final, per sort, tot va quedar en un ensurt.