Mascherano: “Em va fer feliç saber que el Club segueix comptant amb mi”

Mascherano: “Em va fer feliç saber que el Club segueix comptant amb mi”

El quart capità, que seguirà tres anys més al FC Barcelona i que ha jugat els seus primers minuts, afirma que està “molt centrat en la temporada” que arrenca aquest agost

Javier Mascherano és un home feliç. Ara fa una setmana, el 27 de juliol, el director d’Esports Professionals Albert Soler anunciava que l’argentí seguiria tres anys més a Can Barça, i acabava així, d’una vegada per totes, amb els rumors que corrien sobre el seu possible adéu. “Em va fer feliç saber que el Club segueix comptant amb mi”, ha assegurat el ‘14’ després del partit.

“Es van exagerar molt les coses de la meva situació. Si el Club vol que continuï aportant coses, jo, encantat. Si no tinc la possibilitat de donar el que he de donar, vull que el Club se senti amb llibertat de decidir. Estic molt centrat en la nova temporada”, ha afegit.

El quart capità ha disputat els seus primers minuts de la pretemporada a Estocolm. “Ha estat prou bé pel poc temps d’entrenament. No fa ni una setmana que Sergio i jo estem treballant”, ha explicat.

En aquest sentit, ha valorat positivament el triomf contra un equip com el Leicester City: “Ells duien més rodatge que nosaltres i són els campions de la Premier. Juguen a la contra, tenen futbolistes desequilibrants i crec que hem competit bé, una cosa important a aquestes alçades de la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut