Cinc jugadors del Barça Lassa, a la prellista d’Espanya per al Mundial de Colòmbia

Cinc jugadors del Barça Lassa, a la prellista d’Espanya per al Mundial de Colòmbia

Paco Sedano, Juanjo, Aicardo, Aldolfo i Sergio Lozano es concentraran amb la selecció espanyola entre el 12 d’agost i el 3 de setembre

El seleccionador espanyol, Venancio López, ha anunciat la prellista per al Mundial de Colòmbia, que compta amb la presència de cinc jugadors del FC Barcelona Lassa. Al marge dels tres blaugranes ja habituals a les convocatòries, Paco Sedano, Aicardo i Sergio Lozano, s’hi sumen dues de les noves incorporacions d’aquest estiu: el porter Juanjo i l’ala Adolfo.

Quan s’acabi la concentració d’Encamp (Andorra) que portarà a terme el Barça Lassa entre el 5 i l’11 d’agost, els seleccionats es concentraran amb la selecció espanyola a Las Rozas fins al 3 de setembre.

De moment Venancio López ha citat 16 jugadors, dels quals n’haurà de seleccionar 14 per a la llista definitiva de cara a la cita mundialista. El Mundial de futbol sala es disputarà a Colòmbia entre l’11 de setembre i l’1 d’octubre.

Recordem que el primer partit oficial del Barça Lassa d’aquesta temporada seran les semifinals de la Copa Catalunya, el 6 d’octubre contra el Castellar Futbol Sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut