Suárez, Aleñá, Carbonell, Varo, Martínez, Nili y el juvenil Pérez s’incorporen al Barça B a Peralada

Suárez, Aleñá, Carbonell, Varo, Martínez, Nili y el juvenil Pérez s’incorporen al Barça B a Peralada

Cinc dels que estaven amb el primer equip fins ara, a més del lesionat Varo i el juvenil Carles Pérez, es sumen a la resta de companys a la concentració

Des d’aquest dijous a la tarda, Gerard López podrà comptar amb set efectius més durant l’estada a Peralada després que cinc juvenils abandonessin ahir la concentració per marxar amb el Juvenil A a l’Otten Cup a Eindhoven. Dels set que s’incorporen, cinc estaven a les ordres de Luis Enrique fins al partit contra el Leicester City (Suárez, Aleñá, Carbonell, Martínez i Nili), on tots van tenir minuts. D’altra banda, Alberto Varo, que s’està recuperant d’una lesió, seguirà el tractament a l’stage i podrà fer grup amb la resta de companys. A més, el juvenil Carles Pérez també s’incorpora a la concentració.

Marxen cinc juvenils per disputar l’Otten Cup

No obstant, el porter Josep Martínez, el defensa Dani Morer, el migcampista Oriol Busquets i els davanters Jordi Mboula i Seungwoo Lee van abandonar el dimecres a la nit després del partit contra l’Al Wahda (3-0) la concentració del filial per incorporar-se amb el Juvenil A i viatjar a Eindhoven (Holanda) on jugaran a partir de divendres l’Otten Cup. Els de Gabri Garcia ja són a Holanda amb els següents convocats: Josep Martínez, Adrià Rojas, Dani Morer, Guillem Jaime, Òscar Mingueza, Èric Montes, Adrià Guerrero, Jang, Oriol Rey, Oriol Busquets, Jordi Tur, Alasana Mammeh, Dani García, Jeremy Guillemenot, David Alfonso, Jordi Mboula, Seungwoo Lee, Jony Oliveira, Àlex Collado i Abel Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut