Les set cares noves del Barça Lassa 2016/17

Les set cares noves del Barça Lassa 2016/17

Rómulo, Juanjo, Joao Batista, José Antonio Fernández ‘Joselito’, Roger Serrano, Diego Quintela i Adolfo ja treballen a les ordres del nou tècnic, Andreu Plaza

Comença la pretemporada per al Barça Lassa de futbol sala amb moltes novetats. Aquest divendres s’han presentat davant dels mitjans de comunicació les set noves incorporacions per a la temporada 2016/17. Són el porter Juanjo, que arriba del Benfica; els tanques brasilers Joao Batista i Rómulo, procedents del Palma Futsal i del Dinamo de Moscou; l’ala Roger Serrano i l’ala pivot ‘Joselito’, que tornen al Barça després d’una etapa a l’Aspil Vidal Ribera Navarra, i els repescats Adolfo i Diego Quintela, que jugaven cedits al Catgas Santa Coloma i al Santiago Futsal, respectivament.

Els set s’han vestit per primera vegada de blaugrana i s’han fet una fotografia de grup amb el nou cos tècnic, que formen Andreu Plaza i els seus ajudants, Miguel Andrés i Jordi Illa. A l’acte també hi han assistit el directiu responsable de la secció de futbol sala, Josep Ramon Vidal-Abarca, i el director d’esports professionals del FC Barcelona, Albert Soler. En canvi, el mànager esportiu del futbol sala, Txus Lahoz, s’ha disculpat de la seva absència per haver d’assistir a dues reunions de feina a Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut