Foto d’equip i inici de l’'stage'

Foto d’equip i inici de l’'stage'

Tots els 14 jugadors del primer equip i el porter del filial Miquel Feixas s’han desplaçat a Andorra per fer-hi una estada de sis dies

El Barça Lassa de futbol sala ja és a Encamp, on s’estarà fins dijous que ve per començar a preparar la temporada 2016/17. Abans de marxar, jugadors i tècnics s’han fet la foto d’equip aprofitant que aquesta és l’única setmana en tota la pretemporada en què es pot reunir tota la plantilla al complet a causa del Mundial que es disputarà a Colòmbia el proper mes de setembre.

La plantilla d’aquesta temporada compta amb 14 jugadors, als quals s’afegeix el porter del filial Miquel Feixas. Feixas farà tota la pretemporada amb el primer equip, ja que Paco Sedano i Juanjo Angosto es concentren a partir de dijous amb la selecció espanyola.

A la foto, de dalt a baix i d'esquerra a dreta: Dyego, Sergio Lozano, Bateria, Roger Serrano, Adolfo, Ferrao, Rómulo, José Antonio Fernández 'Joselito', Javi Fernández (material), Julio Gracia (delegat), Miguel Andrés (segon entrenador), Andreu Plaza (entrenador), Jordi Illa (preparador físic), Quim Terricabras (metge), Jonathan Almirall (fisioterapeuta), Marcel Moreno (recuperador), Aicardo, Marc Tolrà, Paco Sedano, Juanjo, Miquel Feixas, Joao Batista i Diego Quintela.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut