Fent equip a Encamp

Fent equip a Encamp

Amb mitja plantilla i cos tècnic nou, el Barça Lassa aprofita la concentració d’Encamp per unir i enfortir el grup

La pretemorada no  només serveix per treballar aspectes relacionats amb la preparació física. Durant l’stage que el Barça Lassa està portant a terme a Encamp també es treballa amb l’objectiu de cohesionar un grup amb set cares noves i cos tècnic renovat.

Per aquest motiu els entrenaments, de vegades, se surten de la norma habitual i aquest dilluns al matí, per exemple, els jugadors han acabat la sessió amb un bany al riu Valira, que atravessa el poble d’Encamp (Andorra).

Per a Sergio Lozano “és fonamental en aquestes primeres setmanes que ens coneguem tots dintre i fora de la pista i és en aquest tipus de concentracions on es formen els autèntics equips”. Lozano insisteix que “tot el que es faci fora de la pista per intentar que ens coneguem i ens portem bé suma en positiu i per això són molt importants aquest tipus d’activitats”.

Un dels nous, Diego Quintela, destaca que “els veterans ens han acollit molt bé i ens estan ajudant per integrar-nos ràpidament”. Diu que el que més l’ha sorprès és “la humilitat i les ganes que té tothom”. Quintela explica que “la gent de la casa té la mateixa il·lusió que els nous i ens ajuden en tot el que necessitem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut