Sedano, Lozano i Tolrà, els capitans del Barça Lassa 2016/17

Sedano, Lozano i Tolrà, els capitans del Barça Lassa 2016/17

El porter afronta la tercera temporada com a primer capità, mentre que Lozano i Tolrà s’estrenen amb el braçalet

Ja s’han designat els capitans del Barça Lassa 2016/17. Amb les marxes de Wilde i Gabriel quedaven vacants la segona i la tercera capitania de l’equip, i a partir d’aquesta temporada assumiran aquesta funció Sergio Lozano i Marc Tolrà. El porter Paco Sedano continuarà per tercera temporada com a primer capità de l’equip.

Per a Paco Sedano, de 36 anys i desena temporada a la primera plantilla del FC Barcelona Lassa, la capitania “és una responsabilitat i un orgull molt gran”. Sedano és conscient que el capità “és una persona que ha d’estar implicada amb el Club i que ha de mostrar els valors de l’equip a la resta del grup”. Paco Sedano remarca que “la capitania implica una gran responsabilitat perquè la imatge del Club és molt important”.

Sergio Lozano, 27 anys i sisena temporada al Club, coincideix que “és un orgull portar el braçalet de capità del Barça”. Per Lozano, una de les seves principals funcions és la de “fer de guia dels altres, sobretot aquesta temporada que mitja plantilla és nova”. Es tracta sobretot “d’ensenyar-los el que representa el Club i d'ajudar-los en la seva integració”.

El cas de Tolrà, 25 anys, és una mica atípic. Va arribar al Barça fa 12 anys, però tot just afronta la segona temporada al primer equip. Tot i això, el cos tècnic l’ha designat tercer capità, i ell creu que “pot ser un bon estímul per a la gent del planter veure que algú de la casa es consolida al primer equip i assumeix els galons de tercer capità”. Aquesta temporada l’equip compta amb Tolrà, Roger Serrano i Joselito, que van coincidir al filial. La seva presència al primer equip exemplifica l’aposta decidida del Club per comptar amb gent del planter ara que Txus Lahoz és el mànager esportiu de la secció i Andreu Plaza, cinc temporades al Barça B, n'és el primer entrenador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut