El primer entrenament del curs 2016/17 del Barça d'hoquei, completat

El primer entrenament del curs 2016/17 del Barça d'hoquei, completat

Un total de 15 jugadors -10 del primer equip i cinc de les categories inferiors- han pres part en la primera sessió

El Barça Lassa ja torna a rodar. Ha estat aquesta tarda, a les 19 hores, quan els homes de Ricard Muñoz s’han tornat a posar els patins gairebé un mes i mig després de l’últim entrenament. Ha estat una sessió en què el treball físic ha estat constant, i durant els pròxims dies els blaugranes combinaran el gimnàs amb la pista.

“Som molt ambiciosos”

Sergi Panadero i Pablo Álvarez han comentat davant dels mitjans informatius: “Sabem que és una temporada molt llarga, amb molts partits, i ens hem de preparar per afrontar-ho”. Álvarez, preguntat pels objectius de la temporada, ha afirmat: “Som molt ambiciosos, volem aspirar a tots els títols”. Panadero, per la seva banda, ha dit: “Tenim un gran equip per fer grans coses i esperem que la gent del Palau vingui a donar-nos suport; prometem fer un hoquei atractiu”.

Canvis a l’'staff'

De cara a aquest nou curs hi haurà dues cares noves. Dani Fernández serà el nou preparador físic de l’equip en substitució d’Erik Roqueta, que seguirà vinculat al Club però desenvolupant altres tasques. Fernández prové del Moritz Vendrell, equip del qual ha estat el preparador físic del 2014 al 2016.

Pel que fa al cos mèdic, Gemma Hernández serà la nova metgessa de l’equip en substitució de Xavi Valle, que també continuarà vinculat al Club. Hernández era fins ara metge del Barça B de bàsquet, i està vinculada al FC Barcelona des de l’any 2000. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut