Andreu Plaza i Paco Sedano, ambiciosos

Andreu Plaza i Paco Sedano, ambiciosos

El tècnic i el capità coincideixen a l’hora de valorar la propera temporada de “molt il·lusionant” i elogien les instal·lacions d’Encamp on l’equip està fent la pretemporada

El Barça Lassa afronta els dos últims dies d’stage de pretemporada a Encamp i Andreu Plaza i Paco Sedano expliquen que les sensacions de l’equip “són immillorables”.

El tècnic i el capità han comparegut en roda de premsa al Comú d’Encamp, amb la presència també del conseller d’esports local, Xavier Fernández. El Barça Lassa de futbol sala, com la resta de seccions professionals del club, fa la pretemporada en aquesta petita localitat andorrana des del 2009. Per Andreu Plaza “és el lloc ideal per fer una concentració d’aquest tipus perquè les instal·lacions són magnifiques i tot són facilitats”.

A nivel esportiu, Paco Sedano no dubta en assenyalar que “l’objectiu és tornar a guanyar títols”. El capità explica que, tot i les dificultats de comptar amb mitja plantilla nova, el tècnic, Andreu Plaza, “està donant molta confiança a tot l’equip i això és positiu per al grup”. Sedano veu l’equip “amb fam de títols” i explica que tot el grup, veterans i nous, comencen aquest nou projecte “amb la máxima il·lusió i convençuts de les nostres possibilitats”.

Andreu Plaza, que afronta la primera temporada al capdavant del Barça Lassa, també té la sensació que “la gent té moltes ganes”. El gran repte d’Andreu Plaza és aconseguir una rápida adaptació dels set fitxatges de l’equip (Juanjo, Rómulo, Adolfo, Diego Quintela, Joao Batista, Roger Serrano i Joselito). En aquest sentit, el tècnic explica que “el Mundial és un handicap perquè pràcticament no ens deixa fer pretemporada”, però diu que “és el que ens ha tocat i toca assumir-ho i adaptar-nos”. Plaza també explica que “la clau és que els jugadors recuperin la confiança” i es marca com a objectiu que “els equips han de tornar a tenir por de jugar contra el Barça”.

En acabar la roda de premsa, l’equip s’ha fet una fotografia de grup davant del Comú d’Encamp amb la presència de les autoritats locals.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut