El Brasil d’Andressa Alves, primer de grup (0-0)

La nova incorporació del Barça Femení disputava els noranta minuts en l’empat davant Sud-àfrica

El Brasil d’Andressa Alves ha tancat la fase de grups dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb un empat a zero davant Sud-àfrica. D’aquesta manera, gràcies a les dues victòries anteriors davant la Xina (3-0) i Suècia (5-1), les amfitriones es classificaven per als quarts de final com a primeres del seu grup, per davant de les asiàtiques. El seu següent rival a les eliminatòries serà Austràlia, el dissabte a les 3 hores.

En un Brasil amb nombrosos canvis a l’onze, Alves ha tornat a disputar els noranta minuts. La nova incorporació del Barça Femení ha disposat, a la primera part, d’una de les oportunitats de la 'canarinha' però, com a les seves companyes, el gol se li ha negat davant d’un rival molt defensiu que ha resistit imbatut a l’Arena Amazonia de Manaus.