Qui s’entrena amb el Barça d’handbol?

Qui s’entrena amb el Barça d’handbol?

La disputa dels Jocs fa que cares noves treballin al Palau Blaugrana

Des de dilluns el Barça Lassa d’handbol està treballant en la preparació de la temporada 2016/17. Cares noves, jugadors que no hi són encara pels JJOO de Rio i la incorporació de jugadors del segon equip, fan que aquests dies es vegin nous jugadors a la pista

Els clàssics

Jugadors que ja formaven part de l’equip en anys anteriors treballen a les ordres de Xavi Pascual i el seu ‘staff’ durant aquests dies.

Gonzalo Pérez de Vargas, Filip Jicha, Raúl Entrerríos, Viran Morros, Víctor Tomás, Kiril Lazarov i Aitor Ariño ja són cares conegudes de l’afició i han començat la temporada des del  primer dia.

Els nous

Borko Ristovski, Valero Rivera i Joan Saubich són tres de de les sis cares noves que presenta el Barça Lassa 2016/17. De fet, Ristovski és la primera vegada que s’entrena amb l’equip, ja que Rivera torna al Palau onze anys després i Saubich ha retornat un cop finalitzada la seva cessió a l’Aix-en-Provence.

Un dels nous fixatges, el francès Dika Mem, tornarà a Barcelona la propera setmana un cop disputat el campionat d’Europa júnior de seleccions

Després dels JJOO, el dia 29 d’agost, s’incorporen dos nous jugadors, N’Guessan i Lasse Andersson, que acompanyen Jallouz, Noddesbo, Sorhaindo i Syprzak a Rio.

Els joves

Diversos jugadors del segon equip s’estan exercitant sota les ordres de Pascual. Tremps, Rey, Oliveras, Amigó, Ceretta i Forns són els jugadors del B que s’entrenen aquests dies amb el Barça Lassa.

A la vegada i un cop proclamats campions d’Europa de seleccions, Xavi Castro i Aleix Gómez s’entrenaran a partir de dijous amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut