Josep Maria Bartomeu: “Hem de ser l’entitat esportiva més estimada, admirada i global”

Josep Maria Bartomeu: “Hem de ser l’entitat esportiva més estimada, admirada i global”

Josep Maria Bartomeu ha participat aquest dimecres en el 37è Congrés Mundial de Penyes, en el qual ha expressat que el Barça ha de ser “l’entitat esportiva més estimada, admirada i global”. “Volem deixar de pensar en petit, en local i en analògic per pensar en gran, global i digital”. En aquest sentit, el president del FC Barcelona ha explicat que “hem de fer que el nostre club no depengui de només els resultats esportius”. “Per això hem de fer projectes, mantenint l’excel·lència”.

En el seu discurs, el president del FC Barcelona s’ha adreçat a les penyes blaugrana d’arreu del món com “els ambaixadors” de la família blaugrana. “Teniu una estructura moderna, eficient i el suport del Club”. “Sou la nostra força i el motor que ens ajuda a créixer i arribar arreu del món”.

Bartomeu ha fet balanç de la temporada 2015/16, en què el primer equip de futbol va guanyar quatre títols. “Ha estat un altre any inoblidable i els èxits s’han guanyat de forma èpica, ja que en el món de l’esport res és fàcil”.

El president també ha fet balanç d’altres aspectes destacats per al Club, com el rècord d’ingressos (679 milions d’euros) assolit en el darrer curs: “Hem de seguir ingressant més, però el més important és que hem reduït la ràtio del deute”. En l’àmbit judicial, Bartomeu ha indicat que “ha estat un any mogut” i que “la feina de la Junta Directiva és anar tancant carpetes per seguir defensant el Club”.

També s’ha explicat que s’han escollit els projectes arquitectònics per a l’Espai Barça –“que en ha de fer més forts” – i s’ha parlat de la importància que té la Fundació del FC Barcelona: “Els nostres projectes han arribat a més de 700.000 nens i nenes d’arreu del món, ajudant a través de l’esport, i volem que la Fundació sigui el braç  de la solidaritat del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut