La selecció espanyola de Navarro i Claver, sense marge d’error en els Jocs Olímpics

La selecció espanyola de Navarro i Claver, sense marge d’error en els Jocs Olímpics

Els homes de Sergio Scariolo van caure contra l’amfitrió (65-66) i no poden fallar més si volen ser en els quarts de final

La selecció espanyola de bàsquet va sumar aquest dimarts la segona derrota en dos partits a la fase de grups dels Jocs Olímpics. Tot i que encara els resten tres partits (Nigèria, Lituània i Argentina), Navarro, Claver i companyia són conscients que no tenen més marge d’error per aconseguir la classificació per als quarts de final.

En el partit contra el Brasil la selecció espanyola va anar per darrere en el marcador durant gran part del matx, com es va reflectir amb el 31-34 del descans. En el tercer període els locals, liderats per l’exblaugrana Huertas, van agafar una renda de vuit punts amb el 45-53, però en el tram final del partit Espanya va capgirar el marcador amb el 64-63 després d’un triple de Llull. En el moment clau de partit, però, diversos tirs lliures errats i un cop de dits del brasiler Marquinhos van donar el triomf a l’equip amfitrió.

El pròxim partit de Navarro i Claver serà el dijous 11 contra Nigèria, mentre que davant de Lituània el matx serà el dissabte 13. El dilluns 15 es tancarà la primera fase amb el matx contra l’Argentina, que ha guanyat els dos primers partits de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut