Rómulo: “Estic fent realitat un somni”

Rómulo: “Estic fent realitat un somni”

El nou tanca brasiler del FC Barcelona ha explicat a Barça TV que treballarà dur per deixar petjada al club

Després de sis temporades al Dinamo de Moscou, Rómulo arriba al Barça consolidat com un dels millors jugadors del món i amb l’objectiu clar d’aconseguir que la secció torni a guanyar títols. Nascut a Fortaleza (Brasil), Rómulo farà 30 anys el proper mes de setembre i ha explicat a Barça TV les seves primeres sensacions com a blaugrana des de l’estada que l’equip està portant a terme aquests dies a Encamp (Andorra).

Culer: “Estic fent realitat un somni de nen pel fet de jugar al Barça. Estic molt feliç i molt content. Ara he de començar a treballar dur per deixar petjada al club”.

Adaptació: “La meva adaptació a l’equip ha de ser ràpida per força. Ara hem tingut pocs dies per estar junts, marxo al Mundial i quan torni ja comencem la competició. Per això estic molt centrat per fer tot el que demana el míster i ajudar els meus companys en tot el que puc i crec que ho estic aconseguint.”.

Defensa golejador: “El meu rol és sobretot defensiu, però també marco gols perquè m’agrada atacar i tinc un xut molt potent. Vull seguir marcant gols al Barça”.

Sequera de títols: “Al Dinamo també vam estar dos anys sense guanyar la Lliga, i aquesta última temporada vam tornar a guanyar-la. Al final tot dependrà de nosaltres, del nostre joc, de la qualitat dels entrenaments. I a poc a poc, si fem les coses bé, obtindrem els resultats que volem”.

Objectius: “L’objectiu principal és la Lliga. També tenim la Copa, però el més important és jugar bé com a equip i els títols arribaran”.

Apassionat de l’esport: “Arribo per gaudir del club. M’agrada molt l’esport i no em vull perdre res del Barça. Vull veure futbol, bàsquet, hoquei, handbol, tot!”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut