Local

El Barça B torna a la feina després de dos dies lliures

Els de Gerard López s'han tornat a entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar els dos partits d’aquesta setmana contra la UE Sant Andreu i el Nàstic

Després d’una setmana d’estada de pretemporada a Peralada amb tres partits contra Al Wahda (3-0), el Reus Deportiu (0-1) i el Cornellà (0-2), Gerard López va donar dos dies de descans als jugadors abans de tornar a la feina aquest dimecres. De fet, l’equip s’exercitarà en una doble sessió a la Ciutat Esportiva per preparar els dos compromisos d’aquesta setmana: el divendres a les 20 hores contra la UE Sant Andreu al Narcís Sala, corresponent a la tercera ronda de Copa Catalunya; i el dissabte a les 19 hores al Miniestadi en un partit amistós contra el Nàstic de Tarragona.

Paik, lesionat, i Nili i Tarín, amb contusions

El coreà Seung ho Paik pateix una distensió als isquiotibials de la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments. A més, els defenses Nili i Tarín tenen dues contusions. El canari, al peu, que es va fer durant el partit contra la UE Cornellà, mentre que el valencià a la cresta ilíaca, que es va fer durant el partit contra el Reus Deportiu. En tots dos casos, la seva evolució marcarà la tornada als entrenaments.

Més notícies aquí