El Barça B torna a la feina després de dos dies lliures

El Barça B torna a la feina després de dos dies lliures

Els de Gerard López s'han tornat a entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar els dos partits d’aquesta setmana contra la UE Sant Andreu i el Nàstic

Després d’una setmana d’estada de pretemporada a Peralada amb tres partits contra Al Wahda (3-0), el Reus Deportiu (0-1) i el Cornellà (0-2), Gerard López va donar dos dies de descans als jugadors abans de tornar a la feina aquest dimecres. De fet, l’equip s’exercitarà en una doble sessió a la Ciutat Esportiva per preparar els dos compromisos d’aquesta setmana: el divendres a les 20 hores contra la UE Sant Andreu al Narcís Sala, corresponent a la tercera ronda de Copa Catalunya; i el dissabte a les 19 hores al Miniestadi en un partit amistós contra el Nàstic de Tarragona.

Paik, lesionat, i Nili i Tarín, amb contusions

El coreà Seung ho Paik pateix una distensió als isquiotibials de la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments. A més, els defenses Nili i Tarín tenen dues contusions. El canari, al peu, que es va fer durant el partit contra la UE Cornellà, mentre que el valencià a la cresta ilíaca, que es va fer durant el partit contra el Reus Deportiu. En tots dos casos, la seva evolució marcarà la tornada als entrenaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut