Els campions d’Europa ja s'entrenen amb el primer equip

Els campions d’Europa ja s'entrenen amb el primer equip

Xavi Castro i Aleix Gómez treballen a les ordres de Xavi Pascual

El cap de setmana passat ens deixava la imatge de com la selecció espanyola júnior derrotava Alemanya per 30 a 29 i es proclamava campiona d’Europa. Entre els campions, dos joves jugadors de la base blaugrana, Xavi Castro i Aleix Gómez, que ja han debutat, de la mà de Xavi Pascual, amb el primer equip.

Joventut i experiència

Castro i Gómez han tornat a Barcelona amb la medalla que els acredita com a campions d’Europa de seleccions. Amb un guardó merescut a la butxaca, ara tornem a la realitat del seu dia a dia.

Aquests dos jugadors del segon equip ara fan aquesta part de la pretemporada amb el primer equip del Barça Lassa. Però això no és nou per a ells.

Xavi Castro va debutar amb el primer equip, amb Pascual a la banqueta l’any 2012, encara en categoria Cadet. Des d'aquell moment ha crescut a les categories de formació del FC Barcelona i ha format part d'alguns entrenaments del primer equip.

Quant a Aleix Gómez, va debutar l’any 2014, quan era jugador de categoria Juvenil, al primer equip. Gómez va formar part, especialment la darrera temporada, de moltes de les convocatòries del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut