De la Fuente: “La nostra prioritat és trobar un base i Vives ens interessa”

De la Fuente: “La nostra prioritat és trobar un base i Vives ens interessa”

El mànager general de la secció de bàsquet del FC Barcelona ha reconegut l’interès blaugrana pel jugador del València, tot i que ha comentat que “estem treballant en alternatives”

Georgios Bartzokas ja ha estat presentat oficialment com a entrenador del FC Barcelona Lassa de bàsquet. En la seva primera roda de premsa, el grec ha parlat dels seus plans per a l’equip i ha repassat l’actualitat més recent de la secció. En tot  moment, el nou tècnic blaugrana ha estat acompanyat pel directiu responsable, Joan Bladé, del director dels esports professionals, Albert Soler, i del mànager general del bàsquet, Rodrigo de la Fuente.

Aquest últim ha parlat de la configuració de la plantilla de la temporada 2016/17. De la Fuente ha assegurat que “la nostra prioritat és trobar un segon base que acompanyi Tyrese Rice” i ha reconegut que “Guillem Vives ens interessa, malgrat que té contracte amb el València Basket”. “La relació amb el club taronja és bona, després del fitxatge de Claver, però no és l’única opció que tenim, ja que estem treballant en altres alternatives”, ha afegit.

De fet, segons el mateix Rodrigo de la Fuente, una de les decisions podria ser la de Ludde Hakanson, jugador que la temporada passada va marxar cedit al Sevilla i que ara “és un dels candidats per ocupar la posició de base”. 

Una posició que per al mateix Georgios Bartzokas “és molt important”. “Rice és un líder i pot conduir l’equip. Però el fet d’haver de canviar els dos bases significa que hem de signar algú més perquè es puguin combinar”. A més a més, el grec ha reconegut que busquen incorporar, també, “un home alt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut