S’acaba l’'stage' amb sensacions “immillorables”

S’acaba l’'stage' amb sensacions “immillorables”

Adolfo, Diego Quintela i Juanjo fan un balanç molt positiu dels sis dies de concentració a Encamp.

Punt final a l’'stage' d’Encamp amb bones sensacions per part del nou cos tècnic i de la plantilla. Han estat sis dies de convivència i entrenaments que han servit per començar a treballar conceptes tàctics però, sobretot, perquè els set nous fitxatges s’integrin al grup. Aquest és el balanç que fan alguns d’ells de l’estada a Encamp:

Adolfo: “L’'stage' ha sigut molt important pel fet d’estar uns dies tots junts en una pretemporada tan atípica com aquesta. Amb el Mundial ara alguns marxem i per això era important que ens coneguéssim, sobretot amb un equip amb tants jugadors nous. Quan tornem a estar tots junts ja faltarà molt poc per començar la Lliga i haurem d'estar preparats".

Juanjo: “La veritat és que les sensacions d’aquests dies són immillorables. Els companys i el cos tècnic ens han ajudat molt als nous en la nostra integració. Personalment estava ansiós per començar i compartir amb els meus companys aquesta experiència i acabo molt feliç l’stage.

Diego Quintela: “El canvi en el meu cas és gegant i es nota. Passes d’estar en un equip que lluita per la permanència a estar en un equip que lluita per guanyar tots els títols possibles. I a nivell personal això és bo perquè la competència t’ajuda a créixer com a jugador. És una motivació extra que em dóna forces per lluitar per fer les coses bé cada dia i guanyar-me un lloc a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut