“Tenim moltes ganes de competir”

“Tenim moltes ganes de competir”

El tècnic Xavi Llorens i les capitanes Marta Unzué i Laura Ràfols afronten amb il·lusió el primer amistós de la pretemporada, el dissabte al camp del Seagull
Aquest dissabte a les 19 hores, el Barça Femení  disputa el primer amistós de pretemporada al camp del Seagull, un conjunt badaloní que va estar a una passa de pujar a la Primera Divisió. Abans de la cita, el tècnic Xavi Llorens i les repetidores com a capitanes, Marta Unzué i Laura Ràfols, explicaven les seves sensacions:

Xavi Llorens

“Tenim moltes ganes de competir, encara que sigui un amistós. El fet que sigui amb un rival d’aquí és perquè totes les jugadores juguin entre 30 i 45 minuts. En principi les del primer equip jugaran 45 minuts i les del B i les Sub-19 mitja hora. Jugaran 24 o 25 futbolistes i que demostrin el que saben fer”.

“Que Marta Unzué, Ràfols i Melanie siguin les capitanes per a mi és positiu per la confiança que els tenen la resta de companyes i perquè són les que porten més anys amb nosaltres. Tenen un compromís increïble amb el Club i amb el projecte del Femení. Això és d’agrair”.

Marta Unzué

“Les companyes compten amb mi per a la funció de capitana. Caldrà ajudar-les a totes i els agraeixo l'opció que em donen per seguir sent-ho”.

“Totes tenim ganes de començar a competir. A veure si aquests minuts ens surten bé, a veure si l’equip comença a jugar bé i sobretot guanyant per agafar confiança”.

Laura Ràfols

“Les companyes ens han tornat a votar. Estem contentes, volem ajudar-les.  L’equip el que vol és guanyar i és el que intentarem fer aquesta temporada”.

“Tenim ganes de tornar a jugar perquè no vam acabar la temporada molt bé. Tenim ganes de començar aquesta, que les coses surtin bé, de jugar bé i tenir minuts, que és l’important de la pretemporada” .

“Ens falta l’Andressa, que està als Jocs i l’esperem amb els braços oberts, però la resta de les incorporacions súper bé, estan molt motivades també i això ens ajuda a nosaltres a seguir amb la mateixa motivació de sempre”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut