La pretemporada del Barça B, en dades

La pretemporada del Barça B, en dades

El filial blaugrana ha finalitzat aquest període de preparació amb cinc victòries i 17 gols a favor, amb Jesús Alfaro com a màxim golejador

El Barça B ja comença a rutllar. L’equip de Gerard López ha donat per acabada la pretemporada amb més victòries que derrotes i està preparat per començar la lliga el proper dissabte davant l’Atlètic Saguntí, al Miniestadi (20:30 hores).

Amb un balanç de cinc victòries (en quatre d’elles sense encaixar cap gol) i quatre derrotes (tres d’elles per la mínima i contra rivals de Segona A com el Reus o el Nàstic) en els nou partits disputats, el filial blaugrana ha aconseguit la bona xifra de 17 gols a favor, per només sis en contra.

En l’apartat de golejadors hi destaca un dels nous fitxatges, Jesús Alfaro, amb un total de quatre gols. El davanter andalús, procedent de l’Alcoià, ha estat una de les sensacions de la pretemporada i intentarà continuar amb la ratxa golejadora al grup tercer de la Segona B. A més d’Alfaro,  el segueixen a la llista de màxims golejadors de l’estiu el coreà Lee i una altra de les cares noves, la del davanter Marc Cardona, amb tres gols cadascú. Amb dues dianes hi apareix Alberto Perea i, finalment, Gumbau, Xemi, Guillemenot, Sarsanedas i Mujica que també ha marcat en la pretemporada del primer equip davant el Leicester han aconseguit un gol cadascú. 

Els 9 partits de la pretemporada

L’Escala 0-6 FC Barcelona B

FC Barcelona B 2-0 Santfeliuenc

Llagostera 1-0 FC Barcelona B

Manlleu 1-3 FC Barcelona B

FC Barcelona B 3-0 Al Wahda

FC Barcelona B 0-1 Reus Deportiu

Cornellà 0-2 FC Barcelona B

Sant Andreu 2-1 FC Barcelona B

FC Barcelona B 0-1 Nàstic de Tarragona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut