El Barça Lassa B comença la pretemporada

El Barça Lassa B comença la pretemporada

Xavi Closas s’estrena a la banqueta amb un equip que compta amb cinc nous fitxatges

L’equip presenta moltes novetats aquesta temporada motivades, en part, per l’ascens del tècnic Andreu Plaza al primer equip. Xavi Closas, que havia entrenat el primer equip entre el 2002 i el 2004, li agafa el relleu acompanyat pel preparador físic Oscar Alonso, el fisioterapeuta Raül Duran i el delegat Xavi Riera. Al marge del cos tècnic, el FC Barcelona Lassa B també presenta una plantilla molt renovada, amb cinc altes.

Els nous fitxatges de l’equip són: Oriol Santos  (ala tanca); Iván Martín (pivot); Albert Cardona (ala pivot); Roger Bermusell (ala) i Sergio González (ala). En canvi, Joan Miñano, Esteban Cejudo, Raúl Gómez, Daniel Loinaz, Ferran Plana, Oussama, Álvaro López i Juan Emilio han causat baixa, tot i que el Club es reserva una opció de recompra en els casos de Plana, Ousamma, Esteban Cejudo i Juan Emilio.

'Stage' a la Ciutat Esportiva

A partir d’aquest dimarts el Barça Lassa B farà un stage a la Ciutat Esportiva amb dobles sessions d’entrenament conjuntes amb el Juvenil. L’equip també disputarà diversos amistosos fins a l’inici de la competició amb aquest calendari: CCR (28 d’agost), París Acasa (4 de setembre) i Manresa (11 de setembre). La Lliga començarà el 17 de setembre amb un partit a la Ciutat Esportiva contra l'O’Parrulo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut