Xavi Llorens: “Competirem al màxim nivell”

Xavi Llorens: “Competirem al màxim nivell”

El tècnic i la jugadora Irene del Río coincideixen en l’exigència del Montpeller, el primer rival dels dos amistosos que el Barça Femení disputarà a França
El Barça Femení viatja aquest divendres a França per disputar dos amistosos més de pretemporada. El primer serà el mateix divendres (18.30 h) davant el Montpeller, i el segon, diumenge (17 h) contra l’equip local, l’Albi. El tècnic Xavi Llorens i la jugadora Irene del Río comentaven la dificultat del següent compromís i explicaven l’estat de l’equip en aquesta fase inicial del curs.

Xavi Llorens

“Tenim ganes que sigui ja l’inici d’una competició. El cap de setmana passat vam jugar amb 25 futbolistes, repartint minuts, i aquest ja competirem, intentant treure el millor equip possible des de l’inici. El tema dels minuts ja no és prioritari, ara farem un partit de competició al màxim nivell. Començaran onze i els canvis dependran més del partit i del resultat que de donar minuts. Ens fiquem en la dinàmica de guanyar-te el lloc”.

“El Montpeller és el tercer equip de França, d’un nivell molt alt. Si fem un resultat com l’empat de l’any passat seria superpositiu. Elles han fet més dies d’entrenament que nosaltres, estan a punt de començar la Lliga i en això tenen avantatge”.

“Les sensacions són molt positives i bones. S’han d’acabar d’adaptar les estrangeres, l’Ange i la Line, que tenen una altra cultura, una altra manera de jugar a futbol i sempre costa. Se’ls ha de donar una mica de temps i, sobretot, tenir paciència”.

Irene del Río

“Coneixem el Montpeller de la temporada passada, és un equip de gran nivell que segurament ens exigirà. Ens va bé per agafar sensacions de competició, anar agafant el ritme dels partits i seguir treballant per arribar al millor possible a l’inici”.

“Les sensacions són bones, però sabem que ens queda molt per rodar i per millorar. Hem de recordar conceptes que sembla que a l’estiu s’obliden i treballar per arribar amb les coses al més clares possiblea al començament de temporada”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut