Gerard López: “L’objectiu és començar bé, però ens trobarem un Saguntí que vindrà a donar-ho tot”

Gerard López: “L’objectiu és començar bé, però ens trobarem un Saguntí que vindrà a donar-ho tot”

El tècnic de Granollers confia en les possibilitats del seu equip per començar el campionat de Lliga sumant una victòria a casa

El Barça B comença el seu camí al grup 3 de la Segona Divisió B aquesta setmana. El debut serà el mateix dissabte (20.45 h) davant l’Atlètic Saguntí al Miniestadi, davant l’afició blaugrana, just després del partit del primer equip contra el Betis (18.15 h). El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV de les sensacions abans del debut i de com arriba el seu equip.

Declaracions Gerard López:

“Tenim ganes que comenci la competició oficial, la Lliga. L’objectiu és començar bé, tenim l’experiència de l’any passat i arrossegues un dèficit de punts importants”.

“Nosaltres ens hem de marcar un repte important, que és lluitar per coses molt altes. L’exigència tant de Club com d’equip serà màxima. De cara al vestidor el meu objectiu és aprofitar cada entrenament i donar-los les eines per ser millors jugadors”.

“El Saguntí és un equip que a Tercera anava molt sobrat, ho va tenir molt bé a la Lliga i va ser líder tota la temporada, i al playoff va pujar de manera directa. És un equip organitzat, jugadors que es coneixen des de fa temps i que al seu camp són més perillosos”.

“Ens trobarem un equip que vindrà a donar-ho tot, il·lusionat, i no serà gens fàcil guanyar-lo. Tenim ben estudiat com juga i l’únic objectiu és aquest partit”.

“Sempre estem contents quan al Mini ve més gent. Crec que també ha estat una pretemporada en què el primer equip ha mostrat jugadors nostres i la gent els coneix més. Si volen veure com comença l’equip poden venir al Mini i segur que els nanos surten més motivats”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut