El Barça Lassa tanca una intensa setmana de preparació a El Montanyà

El Barça Lassa tanca una intensa setmana de preparació a El Montanyà

L’equip de Ricard Muñoz ha finalitzat l’estada de pretemporada després de completar deu entrenaments en sis dies

El Barça Lassa d’hoquei ha completat una setmana més de treball. Ho ha fet lluny del Palau Blaugrana i en un entorn natural immillorable. L’equip de Ricard Muñoz va arribar el diumenge a El Montanyà i, després de sis dies, marxa havent completat fins a deu sessions preparatòries. A més, s’ha combinat el treball a la pista amb el treball a l’aire lliure, i s'ha aprofitat el camp de futbol per fer entrenaments de força.

En l’última sessió d’aquest divendres el primer equip ha practicat també situacions de partit en un duel amistós contra el Barça B. El primer compromís del conjunt blaugrana arribarà aquest dimarts 23 d’agost (21.00 h) a la pista del Voltregà, en el duel corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana.

Pablo Álvarez: “Vull aportar més gols a l’equip”

L’argentí Pablo Álvarez, que el curs passat va ser el màxim golejador de l’equip, ha assegurat, a Barça TV i www.fcbarcelona.cat: “Volem guanyar cada competició”. També ha expressat les seves sensacions: “Em trobo bastant bé, espero seguir de la mateixa forma, millorant. Vull aportar més gols a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut