Neymar Jr i Rafinha busquen la medalla d’or olímpica

Neymar Jr i Rafinha busquen la medalla d’or olímpica

El Brasil s’enfronta aquesta nit (22.30 hora Barcelona), en la final dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, a Alemanya, amb l’objectiu de guanyar per primera vegada en la seva història

Els dos migcampistes del FC Barcelona, Neymar Jr i Rafinha, buscaran aquesta nit (22.30 hora Barcelona) la preuada medalla d’or olímpica en la final dels Jocs Olímpics amb la selecció del Brasil. El rival serà Alemanya, en un escenari immillorable: l’imponent estadi de Maracanà. La pressió de jugar de local serà per als brasilers, que tindran al cap, també, l’esperit de revenja de les semifinals del Mundial del 2014, on van perdre per 1-7. Tot i que les seleccions són totalment diferents respecte d’aquell partit, la final olímpica promet rivalitat i espectacle.

Liderats pel seu capità Neymar Jr., el Brasil espera conquerir per primera vegada a la seva història la medalla d’or. D’aconseguir-ho, l’‘11’ blaugrana i Rafinha serien els primers jugadors que presumirien de tenir la medalla d’or al seu palmarès com a jugadors blaugrana, després de l’or obtingut per Leo Messi a les Olimpíades de Pequín 2008. Tots dos jugadors tindran el suport de Javier Bordas, directiu responsable del primer equip de futbol, i Raül Sanllehí, director de l’Àrea de Futbol del Club, que estaran presents en la final.

Després d’un inici de campionat complicat amb dos empats consecutius sense gols davant de Sud-àfrica i Iraq, el combinat brasiler va reaccionar en el tercer partit davant Dinamarca i es va imposar per un clar 0-4. Des d’aleshores, els brasilers han superat clarament les dues eliminatòries de quarts de final i semifinals davant Colòmbia (2-0) i Hondures (6-0) respectivament, amb un Neymar Jr. protagonista i golejador amb tres dianes. Ara, Alemanya serà l’últim obstacle per al Brasil abans de penjar-se la medalla d’or.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut