Lasse Andersson: “És el millor lloc on puc estar”

Lasse Andersson: “És el millor lloc on puc estar”

El danès, que ha retallat les seves vacances, ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona Lassa d’handbol

Té 22 anys, però Lasse Andersson es mostra convençut que arriba a Barcelona en un bon moment: “És un somni fitxar pel Barça. El meu objectiu sempre és aprendre i estic segur que és el millor lloc on puc estar”. Així de contundent s’ha mostrat en la seva primera roda de premsa com a nou jugador del FC Barcelona Lassa d’handbol, en què ha assegurat sentir-se “molt feliç i orgullós per aquesta gran oportunitat”.

L’objectiu: aprendre, jugar bé, guardar bons records d’aquesta experiència i, per sobre de tot, convertir-se “en millor jugador”. I és que, malgrat la seva joventut, Lasse Andersson aterra a Barcelona amb la idea de “no només ser jugador de futur, sinó també de present”.

Una opinió que també comparteix el que serà el seu entrenador, Xavi Pascual, present a la roda de premsa juntament amb el directiu responsable de la secció, Joan Bladé. Per Pascual, el fitxatge d’Andersson s’explica per la seva capacitat d’alternar diferents posicions, tant ofensives com defensives. A més, n'ha valorat les característiques principals: “Ens pot aportar un llançament important i no només podrà jugar de lateral esquerre. A més, tot i que defensivament es pot trobar més còmode com a 2, serà un jugador més per a la rotació en primera línia, i bàsic per al joc ràpid que volem establir”.

A més, el tècnic ha volgut lloar les seves ganes de començar a treballar: “Tenia permís per arribar dilluns, però ja el tenim aquí. Això demostra que no ens hem equivocat amb ell. Si té sempre aquestes ganes, el gran beneficiat al final serà l’equip”.

Una peça del pla de rejoveniment de la plantilla

Lasse Andersson signa per a les properes quatre temporades. Amb 22 anys, ja ha jugat competicions internacionals, ha fet grans coses amb el seu exequip i ha format part de la selecció que recentment ha guanyat l’or olímpic a Rio 2016. Així doncs, arriba com un els jugadors amb més projecció d’Europa. Així ho han destacat tant Joan Bladé com Xavi Pascual, que, a més, han coincidit a assenyalar la importància de la idea de rejovenir la secció.

“Els equips mai són eterns. Els jugadors que hi havia i que encara hi ha ens han donat molt, però el canvi generacional és evident. Ara està clar que necessitem temps per adaptar-nos a tants canvis, però lluitarem per tot. Perquè no deixem de ser el Barça i volem guanyar. El nivell d’exigència serà el mateix”, ha comentat un Xavi Pascual satisfet amb el seu nou equip. “El grup queda força equilibrat. Sí que és veritat que hi ha gent molt jove i que ara haurem de treballar molt, però és una decisió molt meditada. Cada vegada hi ha més nivell i s’havia de fer”, ha sentenciat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut