Els Alevins A i B marxen cap a l’'stage' de Prades

Els Alevins A i B marxen cap a l’'stage' de Prades

Els equips de Marc Serra i Jordi Pérez tenen quatre dies de feina per endavant per preparar els seus equips abans de començar la temporada oficial el tercer cap de setmana de setembre

L’activitat blaugrana a Prades aquests dies és frenètica. Després que hagin passat els equips cadets i infantils, avui li arriba el torn als Alevins A i B, que inicien la seva estada de pretemporada. L’Aleví A de Marc Serra arriba amb la intenció de consolidar un nou projecte que li permeti mantenir-se com el gran dominador de la categoria a Catalunya, mentre que l’Aleví B inicia una nova etapa amb Jordi Pérez, fins ara entrenador del Benjamí A, a la banqueta en substitució de Jordi Font, que aquesta temporada dirigirà el Benjamí A. Tots dos equips jugaran aquest proper dissabte un partit amistós contra el Nàstic de Tarragona A i C, respectivament, al camp de Futbol 7 del Càmping de Prades.

L’Aleví A comença la temporada amb dues cares noves. Es tracta del porter Arnau Meca, procedent del Cornellà, i del davanter Solo Traoré, que arriba del Can Rull. La resta de la plantilla està formada pel porter Àlex Sans; els defenses Marc Bombardó, Denis Cruces, Llorenç Ferrés i Raúl Alarcón; els centrecampistes Tomàs Carbonell, Pau Fernández, Gerard Hernández, Pau Ortega i Jan Molina, i el davanter Iker Bravo. L’Aleví A jugarà el Torneig del Club Natació Terrassa el primer cap de setmana de setembre i començarà la Lliga el dissabte 17 de setembre a casa contra el Cerdanyola del Vallès.

Dues novetats a l’Aleví B

L’Aleví B, per la seva banda, inicia la pretemporada amb dues novetats: el defensa central Ferran Baqué, procedent del Gimnàstic de Manresa, i el davanter Joel Roca, del Camprodon. La plantilla la completen els porters Gerard Moreno i Àlex Honrubia; els defenses Arnau Gràcia, Iker Córdoba i Joan Anaya; els centrecampistes Pol Vilà, Elliot Cervellera, Jaume Jové i Roger Coll, i els davanters Bilal Achhiba i Kevin Kelley.L’Aleví B disputarà dos amistosos a principis de setembre contra la Damm i l’Hospitalet, abans de viatjar cap a Sòria per jugar la Pinares Cup el pont de la Diada. L’equip de Jordi Pérez començarà la Lliga el dissabte 17 de setembre a casa contra L’Hospitalet B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut