Lin, visita sorpresa

Lin, visita sorpresa

L'exjugador del Barça Lassa ha aprofitat una aturada de la Lliga russa per saludar els que han estat els seus companys fins aquest mes de juny passat

Sis temporades al Barça Lassa no s'obliden fàcilment. Lin ha deixat petjada al club i és un jugador molt estimat per tota la plantilla. Actualment a les files del KPFR de Moscou, el segovià ha aprofitat uns dies de descans per visitar els seus excompanys a la Ciutat Esportiva.

"Mantinc el contacte amb tothom al Club. Després de sis anys aquí m'he endut grans amics i això és el més important. També segueixo atentament el dia a dia del Barça, des de la distància, gràcies a les xarxes socials.", explica Lin.

Sobre la seva nova etapa al KPRF, Lin explica que "el canvi és notable, perquè el Barça és el millor club del món i no es pot comparar amb res". Això sí, deixa clar que a Rússia s'hi troba "molt còmode".

"M'han rebut molt bé i el tracte és excel·lent. A nivell esportiu també estic molt content, perquè hem començat jugant bé, i a nivell personal estic marcant gols -4 gols en 3 partits. La Lliga russa és molt competida i exigent", diu Lin.

Lin també ha valorat el nou projecte del Barça Lassa. "És cert que hi ha hagut molts canvis, però han arribat jugadors de molt nivell. El Barça sempre mira cap endavant i li desitjo tota la sort del món a l'Andreu Plaza i a l'equip en aquesta nova etapa. Aquest és un club guanyador i no val una altra cosa que no sigui la victòria", subratlla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut