Xavi Llorens: “Estic il·lusionat”

Xavi Llorens: “Estic il·lusionat”

El tècnic del Barça Femení i la jugadora Miriam Diéguez, optimistes abans de la disputa de la Copa Catalunya
La Copa Catalunya és el nou repte del Barça Femení, que aquest divendres a Mollet en disputa les semifinals contra el Pontenc i, en cas de victòria, disputaria la final de diumenge al migdia. Aquestes són les valoracions del tècnic blaugrana, Xavi Llorens, i la jugadora Miriam Diéguez:

Xavi Llorens

“Tenim la il·lusió d’arribar a la final. A priori som les favorites, tenim més nom que el rival, però en una semifinal les quatre que hi han arribat volen guanyar-la. Esperem fer les coses bé, jugar al nivell a què vam estar a França”.

“Venim amb sensacions boníssimes. Han jugat 28 jugadores i les notes en general són molt bones. Crec que tenim encara millor equip que l’any passat, però hem de fer les coses bé al camp. Estic il·lusionat”.

“Sabem la dificultat que pot suposar aquest enfrontament amb el Pontenc. Tenen molt ordre tàctic i els equips van millorant moltíssim, però teòricament som superiors”.

Miriam Diéguez

“Estem molt il·lusionades de tornar a competir, de tornar a jugar un partit oficial i que hi hagi un nou títol en joc. Tenim moltes ganes de començar a veure aquest nou equip i de veure com comença la temporada”.

“En els dos estius anteriors no vaig tenir gaire sort i no vaig poder jugar aquesta competició. A veure si aquesta vegada el míster decideix que puc jugar alguns minuts”.

“Avui qualsevol rival et pot complicar si no fas les coses bé. No tenim gaires referències del Pontenc; sabem que van ascendir, que vindran amb tota la il·lusió i que, com sempre, serà un partit complicat”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut