Bateria i Dyego es concentren amb el Brasil

Bateria i Dyego es concentren amb el Brasil

Els dos han fet tres setmanes de pretemporada a les ordres d’Andreu Plaza i ara marxen al Brasil per afrontar la darrera fase de preparació de cara al Mundial de Colòmbia, que començarà el 10 de setembre

El Barça Lassa de futbol sala viu una pretemporada atípica. Andreu Plaza només ha pogut comptar una setmana amb la plantilla al complet. Va ser entre el 5 i l’11 d’agost a l’stage d’Encamp (Andorra). Tot seguit els cinc internacionals espanyols de l’equip (Sedano, Juanjo, Aicardo, Lozano i Adolfo) van marxar a la concentració de la selecció a Las Rozas, i uns dies després Rómulo també va quedar concentrat amb la selecció russa. Els últims de marxar amb la selecció han estat els brasilers Bateria i Dyego, que fins al dia d’avui han pogut completar tres setmanes senceres de pretemporada amb la resta de companys.

En total, fins a vuit jugadors del primer equip es troben preparant el Mundial de Colòmbia, i això fa que Andreu Plaza només pugui disposar ara mateix de sis jugadors del primer equip. Són Ferrao, Roger Serrano, Marc Tolrà, Joselito, Joao Batista i Diego Quintela. Per aquest motiu l’staff tècnic del primer equip compta amb cinc jugadors del planter als entrenaments de la pretemporada. Són els porters Miquel Feixas i Yeray Valiente, que cobreixen les absències de Paco Sedano i Juanjo, i els juvenils Xavi Cols, Khalid i Hugo Alonso. El Mundial s’allargarà fins al dia 1 d’octubre, data prevista per a la final, i fins aleshores és molt probable que Andreu Plaza no pugui recuperar tots els efectius, a les portes de la disputa de la Copa Catalunya (6 i 7 d’octubre) i de l’inici de la Lliga a la pista del Peníscola (12 d’octubre).

Abans de marxar, Bateria i Dyego han atès els micròfons de Barça TV. Per a Bateria “jugar un Mundial és un somni fet realitat”. El mateix pensa Dyego, que espera “conquistar un títol que ens fa molta il·lusió i que és molt important per als brasilers”. Els dos coincideixen a assenyalar que Espanya serà “un dels grans rivals que hauran de batre”, i expliquen que hi ha “una rivalitat sana” entre tots els companys d’equip que ara coincidiran al Mundial. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut