Local

Barça B – Hèrcules CF: Partidàs al Rico Pérez

20 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López intentaran tornar a guanyar a Alacant, igual que la temporada passada, contra un rival cridat a lluitar pel play-off

Si la jornada passada els nervis del debut i jugar contra un recent ascendit feien complicat el primer partit, aquesta segona jornada el Barça B visita un dels favorits d’aquest grup 3 de la Segona Divisió B, l’Hèrcules (20h). La temporada passada, els de Gerard López ja van superar els alacantins (0-2) amb un golàs de Perea de falta directa i un en pròpia porta en un córner. Ara, intentaran emportar-se cap a Barcelona els tres punts en un autèntic partidàs, tot just en la segona jornada.

L’Hèrcules, un dels favorits a tot

Després d’una golejada il·lusionant (0-4) al camp del Gavà en la primera jornada de Lliga, l’Hèrcules de Luis García Tevenet vol demostrar, des del principi, que és un dels principals favorits a arribar al play-off en aquest grup 3 de la Segona B. Aquest dissabte, tindrà una prova dura contra un Barça B que també vol aspirar a tot. Tevenet tindrà la baixa de Chechu per lesió, mentre que el nou fitxatge, José Gaspar, ja podrà jugar. 

Més notícies aquí