El Juvenil B entra en escena a la Lliga Nacional

El Juvenil B entra en escena a la Lliga Nacional

L’equip de Quique Álvarez comença la Lliga aquest diumenge al camp del Mercantil de Sabadell a les 12 hores

Després d’una pretemporada exigent com sempre, amb una estada a Prades i amb la victòria al torneig The Cup a Sant Pol de Mar a la final contra l’Espanyol, el Juvenil B arrenca la Lliga aquest diumenge al camp del Mercantil (12 hores) a Sabadell. Els de Quique Álvarez intentaran recuperar el títol de Lliga que no van poder aconseguir la temporada passada, després d’una última jornada d’infart en què, a la mitja part de l’últim partit, s’alçaven amb el títol, però la remuntada de la Damm en el seu partit els va deixar amb la mel als llavis. El tècnic blaugrana, Quique Álvarez, ha parlat amb Barça TV abans del debut.

Declaracions de Quique Álvarez:

“Molta il·lusió i, sobretot, ganes que els nois afrontin la competició amb la intenció de millorar individualment i com a equip en una competició que és bastant dura”.

“A la Lliga Nacional tots els rivals et compliquen molt, sobretot a fora de casa, amb el condicionant que serà a les 12 del migdia; són molts condicionants que faran que el partit sigui molt complicat”.

“En aquesta Lliga Nacional competeixen contra equips que exigeixen el millor de tu, ells saben que serà molt difícil i ho han de fer al millor possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut