Un Athletic Club amb poques cares noves

Un Athletic Club amb poques cares noves

L’equip de Valverde arriba al duel contra el Barça, després de caure contra l’Sporting en la primera jornada de Lliga

El FC Barcelona visita San Mamés en la segona jornada de la Lliga 2016/17. Després del triomf contra el Betis (6-2), l’equip de Luis Enrique juga en un dels camps més complicats de la competició. Els jugadors d’Ernesto Valverde van caure contra l’Sporting de Gijón (2-1) en la primera jornada del campionat, en un dels resultats sorprenents de l’inici del torneig domèstic.

El conjunt de Bilbao va disputar vuit partits amistosos abans de l’inici de la competició i només va sumar una victòria. Un triomf de prestigi, això sí, contra el Borussia Dortmund de l’exblaugrana Marc Bartra (0-1). El balanç restant va ser de cinc empats (Osca, Girondins de Bordeus, Sporting, Nantes i Hoffenheim) i dues desfetes (Southampton i Schalke 04).

Cap incorporació estival

La direcció esportiva de l’Athletic no ha fet cap fitxatge aquest estiu. Vesga i Aketxe, del filial, han passat a formar part del primer equip. El club bilbaí va renovar Aymeric Laporte i va recuperar els cedits Sola i Kepa per formar una plantilla que, de nou, aspira a entrar en competicions europees.

En el partit de la temporada passada, disputat en la primera jornada, un gol de Luis Suárez va atorgar els tres punts als homes de Luis Enrique, que buscaran tornar a guanyar a La Catedral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut