El Juvenil B comença la Lliga Nacional amb un triomf contra el Mercantil (0-4)

Els jugadors de Quique Álvarez s’estrenen per la porta gran gràcies als gols de Juan Fernández (2), Lucas de Vega i Temenuzhkov Mihaylov

El Juvenil B del Barça ha començat la Lliga Nacional fent tota una declaració d’intencions, ja que ha guanyat al camp del Mercantil CE A per un contundent 0-4. D’aquesta manera, els blaugranes han començat la nova edició de la Lliga de la millor manera possible, amb una victòria a domicili, al Poliesportiu Arrahona-Merinals (Sabadell).

I és que els aficionats que han assistit aquest migdia a l’estrena de la temporada no s’han hagut d’esperar ni un minut per veure el primer gol, que l’ha marcat el blaugrana Juan Fernández. D’aquesta manera, ha obert un marcador que només es mouria per al bàndol visitant, ja que el porter barcelonista ha aconseguit mantenir la porteria a zero en aquest debut a la competició.

El segon gol l’ha fet el migcampista blaugrana Lucas de Vega al minut 24. Després, el mateix Juan Fernández ha sumat el tercer gol de l’equip, el segon del seu compte personal, al minut 27, per concloure la primera part amb un 0-3. Ja a la segona part, els de Quique Álvarez han abaixat el ritme i no ha estat fins a les acaballes del partit, al minut 80, que Temenuzhkov Mihaylov, que ha entrat des de la banqueta, ha posat el 0-4 final al marcador.