Local

Els partits de la pretemporada del Barça Lassa, al detall

Els homes de Georgios Bartzokas jugaran un total de sis amistosos abans de disputar la Supercopa Endesa i la Lliga Catalana

Aquest divendres, 2 de setembre, a les 20 h, el Barça Lassa 2016/17 disputarà el seu primer amistós a Sant Julià de Vilatorta. El rival serà el Reial Betis Plus Energia -antic Baloncesto Sevilla- en el primer matx del Circuito Movistar, en el qual participaran sis equips de la Lliga Endesa. El diumenge 4, a les 18 hores, el rival serà el MoraBanc Andorra, també a la localitat osonenca.

Aquests no seran els únics partits de la pretemporada, ja que el dijous 8 disputaran un partit d’entrenament contra l’UCAM Múrcia, al Palau Blaugrana, a porta tancada. L’11 de setembre, a les 12.45 hores, l’equip viatjarà fins a Montsó (Osca) per jugar contra el Zenit de St Petersburg, equip que disputa l’Eurocup, en un matx previ a la festa major de la localitat.

El cinquè i el sisè partit de la pretemporada es jugaran a Atenes. I és que el Barça Lassa participarà en el torneig d’homenatge a Dimitris Diamantidis, que ha penjat les botes, i jugarà contra el CSKA de Moscou (16/9, 17.30 h) i contra el Maccabi de Tel Aviv (17/9, 17.30 h). Aquestes seran les sis proves dels de Bartzokas abans de disputar la Supercopa Endesa el 23 i el 24 de setembre.

Més notícies aquí