El dia dels mitjans informatius a Encamp

El dia dels mitjans informatius a Encamp

El Barça Lassa realitza la tradicional trobada amb els mitjans informatius durant l’estada a terres andorranes

Dimarts ha estat el dia triat pel FC Barcelona Lassa i el Comú d’Encamp per realitzar el dia obert amb els mitjans informatius. Aquesta iniciativa es desenvolupa des de fa anys i és quan els jugadors i tècnics del Barça d’handbol es troben amb la premsa, les ràdios, les televisions i els mitjans digitals durant el treball de pretemporada

Sessió fotogràfica

Un cop finalitzat l’entrenament matinal, un entrenament que ha estat obert als mitjans informatius a partir de les 12 h, ha tingut lloc la sessió fotogràfica prèvia a l’inici del curs. Les fotografies dels jugadors i els membres de l’staff han donat pas a la primera fotografia d’equip de la temporada 2016/17.

Sense descans, els jugadors s’han canviat la roba d’entrenament per la roba de partit per fer-se les fotografies oficials de la temporada.

Atenció mediàtica

Un cop finalitzada la sessió d’entrenament ha estat el moment de les entrevistes amb els mitjans que han vingut de Catalunya i els d’Andorra. Diversos jugadors han estat requerits pels mitjans informatius, entre els quals Lasse Andersson, Valero Rivera i Gonzalo Pérez de Vargas.

A les 13.15 h ha estat el moment de fer la roda de premsa al Comú d’Encamp, amb la presència del cònsol major d’Encamp, l’Honorable Jordi Torres, l’entrenador del Barça Lassa, Xavi Pascual i el capità Víctor Tomás.

Després de la roda de premsa i del dinar de l’equip, encara Víctor Tomás, Xavi Pascual i altres jugadors han tingut temps per atendre la premsa.

Seguiment de l’EHF

L’EHF (Federació Europea d’Handbol) ha estat present a l’estada d’Encamp. El motiu de la seva presència ha estat fer un seguiment de l’activitat del dia del FC Barcelona Lassa, un dels equips que capten més atenció dins de la VELUX EHF Champions League.

El seguiment de les activitats de l’equip s’ha realitzat durant tot el dia per a les xarxes socials de la federació europea.

Entrerríos, tercer capità

De cara a la temporada 2016/17, Víctor Tomás continuarà exercint de primer capità i Jesper Noddesbo, de segon capità. La novetat és Raúl Entrerríos, que farà de tercer capità en substitució de Danjel Saric.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut