Doblet de victòries en els derbis del cap de setmana!

Els grans triomfs del Barça B i de l’Infantil davant l’Espanyol, el més destacat del cap de setmana en el planter femení

Nou cap de setmana triomfal en els equips femenins de base, amb els quatre equips sumant de tres en tres. Van destacar especialment les victòries en els derbis del Barça B, en una gran golejada, i de l’Infantil, en una espectacular remuntada a Sant Adrià. A continuació repassem tots els compromisos:

Barça B – Espanyol B (3-0)
Importantíssima i brillant victòria del filial en el derbi de Sant Joan Despí. El conjunt dirigit per Jordi Ventura va repetir el triomf de la primera volta, després de completar una molt bona primera part, en la que va saber actuar en diferents escenaris i va desfer-se de la pressió avançada del rival. Tere Morató va posar per davant les locals amb una precisa rematada creuada al minut 18. En uns instants d’alternatives, la portera Gemma Font va fer una gran intervenció per evitar l’empat i poc després la màxima realitzadora de l’equip, Carla Armengol, firmava el 2-0 amb una genial vaselina, rubricant així una vistosa primera meitat de les locals. A la segona, el Barça B va controlar la situació i va sentenciar amb un gol de la juvenil Viktoria Adrianova al minut 89 en una incursió per la dreta. La mateixa atacant va protagonitzar l’ensurt de la tarda tot seguit caient lesionada. Amb tot, les blaugrana es mantenen en la quarta plaça que permet l’accés a la futura nova categoria de plata i allunya l’Espanyol a nou punts.

Juvenil-Cadet – Igualada (3-0)
Idèntic resultat van aconseguir les noies que condueix Pablo Álvarez. En un duel que van haver de madurar a la Ciutat Esportiva, les locals van decidir a l’equador del partit amb dianes d’Alba Caño, Aroney González i Martina Fernández. La Primera Divisió Juvenil segueix apassionant, amb el Barça, la DAMM i l’Espanyol empatats al capdamunt de la classificació, això sí, amb les culers amb un partit menys. Només han cedit dos punts en 20 jornades.

Espanyol – Infantil (4-5)
Possiblement va ser el partit del cap de setmana, principalment per la increïble remuntada barcelonista en una segona meitat per emmarcar a Sant Adrià. Tot i que les de Jesús López estaven dins del partit, generant múltiples ocasions, les periques van fer valer les seves virtuts per avançar-se 4-1 al minut 40. La reacció del Barça va ser de campionat i es va acabar imposant per 4-5 amb un gol definitiu de Laia Martret. Els dos equips van protagonitzar un partidàs. Nina Pou (2) i Noah Bezis van ser les altres anotadores de les visitants, que augmenten a 8 els punts de marge respecte a l’Espanyol i ja tenen el títol molt a prop.

EF Gavà – Aleví (0-7)
En la visita al quart classificat, les més menudes van haver de treballar la victòria i fins al minut 26 no van obrir la llauna. A partir d’aquí, l’equip que entrena Jaume Comellas va mostrar l’efectivitat habitual i va incrementar el botí mitjançant Beatriz Pérez (2), Celia Segura (3), Gadea Blanco i Nerea Sánchez. El Barça és líder de la Tercera Divisió Aleví masculina amb ple de triomfs.