El Barça B jugarà els quarts de final de la Lliga Catalana al Palau Blaugrana

El Barça B jugarà els quarts de final de la Lliga Catalana al Palau Blaugrana

L’equip de Jordi Camps buscarà l’accés a la Final a Quatre, ja que el primer equip té el compromís de disputar un torneig a Portugal

La victòria del Barça Lassa contra el Noia Freixenet (5-3) en el retorn al Palau Blaugrana ha permès classificar-se per disputar els quarts de final de la Lliga Catalana. En aquesta cita programada pel dimarts 6 de setembre no hi podrà participar l’equip de Ricard Muñoz i els protagonistes sobre el parquet del Palau seran els jugadors del Barça B.

Això es deu a que el primer equip té el compromís, des d’abans de saber les dates de la competició catalana, de participar al torneig que organitza l’Infante de Sagres els dies 10 i 11 de setembre. L’equip estarà a Portugal entre els dies 8 i 11 i jugarà un total de quatre partits en quatre dies. Això coincideix amb les dates de les semifinals i final de la Lliga Catalana (8 i 9 de setembre a Igualada). Per tant, com ja s’havia estipulat, el Barça B jugarà els quarts de final i, si guanya, s’haurà classificat per a la semifinal per mèrits propis.

El rival del filial en aquests quarts de final serà el segon classificat del Grup D. El Manlleu, el Vendrell o el Vilafranca són els equips que tenen opcions de ser-ho (aquest divendres 2 es decidirà).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut