Congrés Mundial de Penyes, inscripcions fins al 4 d’agost

Congrés Mundial de Penyes, inscripcions fins al 4 d’agost

Les penyes ja poden efectuar la inscripció per a totes les activitats que tindran lloc del 8 al 10 d’agost

El Congrés Mundial de Penyes ja està escalfant motors. Un any més, constarà d’un sol dia, el dia 10 d’agost, coincidint amb el Gamper, i també se celebrarà el tradicional dinar de gala. A més, per al partit contra la Sampdoria, cada penya pot sol·licitar 4 invitacions per al partit, i gaudirà d’un 15% de descompte sobre el preu de les entrades, a través del web del Club. Utilitzeu el formulari per apuntar-vos a les activitats del Congrés a través de l'enllaç següent. 

Activitats amb motiu del Congrés

A banda del Congrés institucional, els dies 8, 9 i 10 d’agost acolliran una gran varietat d’activitats de caràcter penyístic. El dilluns dia 8 començarà el Torneig Internacional de Futbol 7 de Penyes, que aquest any arriba a la seva onzena edició, i tindrà lloc als camps annexos al Miniestadi.

No us podeu perdre la possibilitat de veure el torneig del futbol base penyístic per excel·lència, amb jugadors de tot el territori blaugrana. Durant els propers dies es comunicarà el procediment d’inscripció per a aquest torneig, que finalitzarà el dimarts dia 9 a la tarda amb les finals i l’entrega de trofeus.

El 9 d’agost, Torneig de Cartes i sopar popular

El dimarts dia 9, també es durà a terme el V Torneig de Cartes de Penyes, que finalitzarà amb un sopar popular a l’esplanada de l’Auditori. Cada penya hi podrà inscriure un màxim de quatre parelles, ja que les places són limitades. Té un cost de 10 € per persona, i inclou el sopar popular que se celebrarà després a l’esplanada de l’Auditori. Si només voleu inscriure-us al sopar popular, també es pot fer, sense límit per penya, i al mateix preu.

El 10 d’agost, Congrés Mundial de Penyes

El dimecres dia 10 també hi haurà diverses activitats. Al matí se celebrarà el Congrés Institucional, al Palau de Congressos de Catalunya, amb l’assistència prevista de la Junta Directiva, inclòs el president, així com també els nous fitxatges. Tot seguit, tindrà lloc el tradicional dinar de gala, per després anar a gaudir de la Festa del Gamper, i el partit que jugarà el FC Barcelona davant la Sampdoria.

Com l’any passat, les acreditacions per l’assistència al Congrés Mundial de Penyes les haureu de sol·licitar a la vostra Federació Territorial, que serà qui acrediti cada persona per participar al Congrés, ja sigui com a congressista o com a convidat.

Pel dinar de gala, cada penya haurà d’inscriure via formulari els seus participants. Des d’allà quedaran reservats els dinars que es duguin a terme al recinte del Palau de Congressos de Catalunya. Caldrà introduir la clau, codi personal i credencial de la penya, una adreça electrònica i telèfon de contacte, així com una targeta de crèdit per efectuar el pagament. El preu de l’àpat serà de 28 €.

I tot preparat per a la Festa del Gamper

A la tarda, els més joves d’entre 8 i 18 anys teniu l’oportunitat de portar el Barça a la glòria. El V Torneig Penyes Futbol Games us donarà la possibilitat de ser l’entrenador del Barça, i fer que guanyi el doblet de nou. Un cop finalitzat el torneig, tots els participants estan convidats a gaudir, un cop més, dels jugadors de Luis Enrique al Camp Nou.

Les inscripcions es faran via formulari

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats de penyes els dies propers al Gamper, el Congrés Mundial de Penyes. Des d’ara i fins al 4 d’agost podeu inscriure-us als àpats i activitats, i sol·licitar fins a 4 invitacions per penya per al Trofeu Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut