Local

El futbol, les cartes i el barcelonisme protagonitzen la segona jornada d’activitats prèvies al Congrés

La jornada va destacar per les finals del Torneig de Futbol 7, el Torneig de Cartes i el Sopar Popular a les instal·lacions del Club

A només 24 hores de la celebració del XXXVII Congrés Mundial de Penyes, el moviment va seguir amb les activitats penyístiques.

Les finals del Torneig de Futbol 7 van tenir lloc als camps annexos del Miniestadi on la Penya Barça d’Artesa de Segre i Comarca es va proclamar campiona en categoria benjamí i la Penya Barcelonista La Pedrera de Masllorenç en categoria aleví. L’entrega de trofeus es va fer al Miniestadi per part del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova. A més, va comptar amb la presència del president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil i del director del torneig, l’exjugador Paco Clos.

V Torneig de Cartes de Botifarra

El V Torneig de Cartes de Botifarra va ser tot un èxit. Més de 70 parelles van gaudir de l’ambient penyístic i barcelonista a l’Auditori 1899, on es va disputar el torneig. Els premis els va entregar el president de la Confederació, Antoni Guil; el directiu en cap de la Comissió de Penyes, Dani Sala;  la directiva de la Comissió Social, Elvira Pou i el Síndic de les Penyes, Ramon Térmens. A més, també hi van assistir el vicepresident de la Confederació, Lluís Grau i el directiu de la Confederació, Pere Mentruit.

Sopar Popular

Per concloure la jornada, a l’esplanada del Camp Nou es va organitzar el tradicional Sopar Popular, amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i del directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. La vigília del Congrés va comptar amb prop de 600 assistents.

Més notícies aquí