El futbol, les cartes i el barcelonisme protagonitzen la segona jornada d’activitats prèvies al Congrés

El futbol, les cartes i el barcelonisme protagonitzen la segona jornada d’activitats prèvies al Congrés

La jornada va destacar per les finals del Torneig de Futbol 7, el Torneig de Cartes i el Sopar Popular a les instal·lacions del Club

A només 24 hores de la celebració del XXXVII Congrés Mundial de Penyes, el moviment va seguir amb les activitats penyístiques.

Les finals del Torneig de Futbol 7 van tenir lloc als camps annexos del Miniestadi on la Penya Barça d’Artesa de Segre i Comarca es va proclamar campiona en categoria benjamí i la Penya Barcelonista La Pedrera de Masllorenç en categoria aleví. L’entrega de trofeus es va fer al Miniestadi per part del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova. A més, va comptar amb la presència del president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil i del director del torneig, l’exjugador Paco Clos.

V Torneig de Cartes de Botifarra

El V Torneig de Cartes de Botifarra va ser tot un èxit. Més de 70 parelles van gaudir de l’ambient penyístic i barcelonista a l’Auditori 1899, on es va disputar el torneig. Els premis els va entregar el president de la Confederació, Antoni Guil; el directiu en cap de la Comissió de Penyes, Dani Sala;  la directiva de la Comissió Social, Elvira Pou i el Síndic de les Penyes, Ramon Térmens. A més, també hi van assistir el vicepresident de la Confederació, Lluís Grau i el directiu de la Confederació, Pere Mentruit.

Sopar Popular

Per concloure la jornada, a l’esplanada del Camp Nou es va organitzar el tradicional Sopar Popular, amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i del directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. La vigília del Congrés va comptar amb prop de 600 assistents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut