Tret de sortida a la pretemporada del Barça B

Aquest dilluns, 11 de juliol, el filial blaugrana ha tornat a l'activitat amb les proves mèdiques i físiques abans de començar els entrenaments dimecres

Punt final a les vacances per als jugadors del Barça B. Els homes de Gerard López han tornat a la Ciutat Esportiva aquest 11 de juliol per donar el tret de sortida a la nova temporada. Toca començar a preparar un nou curs a la Segona Divisió B amb la missió de tornar a la categoria de plata, amb novetats a la plantilla i diverses cares noves al vestidor. El filial ha començat l’activitat aquest dilluns amb les proves mèdiques i físiques que s’allargaran fins dimarts a la Ciutat Esportiva; els primers entrenaments previstos seran el dimecres 13, al matí i a la tarda.

Aquesta temporada el Barça B començarà amb molta força. El primer dels sis amistosos programats per a la pretemporada serà el dimecres 20, a l’Escala. Tres dies després la cita serà a la Ciutat Esportiva (10 hores) contra el Santfeliuenc, i el dia 27 de juliol el Barça B es traslladarà a Palamós per jugar contra el Llagostera. El següent partit que disputarà el filial serà el diumenge 31 de juliol. Els homes de Gerard López s’enfrontaran al Manlleu en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya a Roda de Ter.

De l’1 al 6 d’agost, l’equip anirà a Peralada per fer un ‘stage’ de preparació. Durant aquells dies hi ha programat un amistós amb l’equip dels Emirats Àrabs Al Whada. El cap de setmana següent està confirmat el primer partit amistós al Miniestadi contra el Reus Deportiu de Segona Divisió, tot i que el dia depèn de si es passa ronda a la Copa Catalunya, perquè s’hauria de jugar la propera eliminatòria aquell cap de setmana.

Finalment, la setmana següent el Barça B també s’enfrontarà al Nàstic de Tarragona de Segona Divisió al Miniestadi, també amb dia i hora pendents d’una possible tercera eliminatòria de Copa Catalunya en cas de classificació. Una pretemporada intensa que donarà inici al segon curs de Gerard López al capdavant del filial blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut