Local

Presentats els set fitxatges del Barça B amb el directiu Silvio Elias

Les noves incorporacions de l’equip de Gerard López han signat el seu contracte amb el directiu responsable del Barça B, Silvio Elías, abans de començar a entrenar aquest dimecres

El Barça B ha presentat les seves set incorporacions després que signessin el seu contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva del Club en presència del directiu responsable del futbol formatiu, Silvio Elías, i del secretari tècnic, Pep Segura. El porter Alberto Varo, els defenses ‘Nili’ Perdomo, Marlon Santos i Jose Antonio Martínez; i els davanters Jesús Alfaro, Ignacio Abeledo i Marc Cardona ja han pogut tocar la samarreta blaugrana que defensaran aquesta temporada abans de començar a entrenar aquest dimecres a les ordres de Gerard López en una doble sessió a les 9.30 hores i a les 18.30 hores. Abeledo i Marlon ja havien signat el seu contracte i fet l’acte de presentació amb el directiu anteriorment, tot i que avui han tornat amb la resta de fitxatges.

Aquest dimarts al matí, més revisions mèdiques

Si a la tarda ha estat el torn de presentar els nous fitxatges, al matí han seguit les proves mèdiques i físiques amb la resta de jugadors que no havien pogut fer-les el dilluns. Ara sí, amb tots els jugadors disponibles menys l’encara lesionat Dani Romera, Gerard López podrà començar amb els entrenaments de pretemporada aquest dimecres.

Més notícies aquí