Munir: “A la temporada li demanem guanyar-ho tot”

Munir: “A la temporada li demanem guanyar-ho tot”

El davanter ha atès els mitjans des de St. George’s amb Denis Suárez, que confessa haver-se trobat “un vestidor molt sa i que respira bon ambient”

Després del primer entrenament del dia sobre la gespa dels camps de St. George’s Park, Munir El Haddadi i Denis Suárez han atès els mitjans informatius desplaçats. Tots dos jugadors han coincidit a definir els objectius que es marca l’equip aquesta temporada 2016/17: “Guanyar els màxims títols possibles”. També s’han referit a les possibles incorporacions que pogués tenir l’equip a la línia d’atac: “Qualsevol jugador que arribi per ajudar serà benvingut”.

Munir, que ha assegurat que el Club l’ha “ajudat, ensenyat i valorat” des del primer dia, repeteix experiència a St. George’s Park. Ara fa dos estius, encara com a jugador del filial, va fer l’’stage’ sota les ordres de Luis Enrique. “Aquí es treballa molt bé i ja ho coneixíem”, ha explicat. El davanter blaugrana afronta una nova temporada amb un repte molt clar: “M’agradaria tenir més minuts, sigui a la posició que sigui, i treballaré al màxim amb això al cap”. Munir, a més, ha estat clar en tractar els moviments del mercat de fitxatges. “Si jo estigués a un altre equip i vingués el Barça a buscar-me, vindria sense pensar-m’ho”, ha sentenciat.

Denis Suárez: "Estar al Barça suposa una responsabilitat"

Per la seva banda, Denis Suárez s’estrena a un ‘stage’ amb el Barça. És una de les cares noves del Barça 2016/17, però no acusa la pressió. “Estar al Barça suposa una responsabilitat, però sempre estic tranquil”, ha explicat. El gallec, que ha insistit en que no dubtar ni un segon a venir al Barça, accepta la competència: “En un equip com aquest sempre hi ha grans jugadors a totes les posicions. Vinc a ajudar, a lluitar per minuts i a aprofitar les oportunitats”.

El futbolista gallec ha dit que s’ha trobat “un vestidor molt sa i que respira bon ambient”. “Els companys m’han rebut molt bé”, ha afegit. Denis, que reconeix tenir “molts bons records d’Anglaterra” després de l’etapa al Manchester City, es veu “un més de l’equip”. Valora positivament l’aportació dels jugadors joves que estan fent l’’stage’ amb l’equip –“hi ha molta qualitat al planter”, diu-, i destaca el potencial ofensiu de l’equip: “Quan tens els millors davanters del món i jugues darrere seu, tot és més senzill. A mesura que passin els entrenaments ens anirem entenent millor”. Per últim, ha definit Luis Enrique com un tècnic “que exigeix molt” i ha assegurat que l’ha transmès “molta confiança en tot moment”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut