Descobrim com és l’habitació d’Aleix Vidal a l’’stage’

Descobrim com és l’habitació d’Aleix Vidal a l’’stage’

El blaugrana ens obre les portes de la seva habitació a l’hotel de St. George’s Park, ens ensenya els seus objectes més personals i ens explica què fa durant el temps lliure

L’’stage’ que està fent el FC Barcelona aquests dies a les instal·lacions de St. George’s Park serveix per preparar una temporada llarga i complicada. Són dies d’entrenaments, de preparació física i de concentració en un entorn immillorable. Temperatures suaus, camps d’entrenament en perfectes condicions i totes les facilitats a l’abast. Els jugadors estan allotjats a l’hotel de St. George’s Park, i allà hi passen el temps mentre no estan sobre la gespa. Més enllà dels compromisos amb els mitjans, a l’hotel s’hi fa grup. Un dels jugadors que afronta aquesta pretemporada d’una manera més especial és Aleix Vidal, i ens ha obert les portes de la seva habitació per descobrir com és i què hi té per passar les estones lliures.

Després d’un primer estiu complicat com a blaugrana -per la sanció que no el va permetre jugar fins al gener-, aquesta pretemporada és molt diferent per a l’Aleix Vidal. Parteix com un més, i ho afronta amb molta il·lusió. El de Puigpelat (Tarragona) ens ensenya en aquest vídeo les interioritats de l’habitació d’un jugador del Barça durant l’’stage’ a St. George’s Park. El recollim enmig d’una partida de billar –un dels principals passatemps durant la concentració- amb Munir. Un cop a l’habitació, ens descobreix què llegeix abans de dormir, com manté el contacte amb la família mentre està concentrat amb l’equip i què duu a la maleta i al necesser. En el temps lliure, ens explica que amb els companys acostumen a jugar a billar o a ping-pong.

Si vols veure des de dins com viuen i on descansen els jugadors del Barça durant l’estada a St. George’s Park, l’Aleix Vidal t’ho apropa en aquest vídeo. Acompanya’ns a descobrir-ho!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut