FC Barcelona – Celtic FC: Arrenca el Barça 2016/17!

FC Barcelona – Celtic FC: Arrenca el Barça 2016/17!

Els blaugranes disputen el primer amistós de pretemporada a Dublín després d’una setmana de preparació a St. George’s Park (19 hores, TV3, La Sexta)

La pilota comença a rodar! Després de dues setmanes d’entrenaments, el Barça 2016/17 arrencarà definitivament aquest dissabte. Serà a l’Aviva Stadium de Dublín i amb el Celtic de Glasgow com a rival (19 h, hora catalana, TV3, La Sexta), en un partit amistós que s’emmarca dins de la International Champions Cup. Els homes de Luis Enrique jugaran el primer duel de pretemporada després de completar una setmana de preparació a les instal·lacions de St. George’s Park, a Birmingham.

Sense poder comptar encara amb la majoria de les noves cares –només Denis Suárez–, el Barça donarà inici a la pretemporada abans que s’incorporin alguns dels jugadors que van tenir compromisos de selecció durant l’estiu. Tot i així, Leo Messi  –incorporat abans d’hora per a l’stage– i Luis Suárez encapçalen la llista de jugadors que es desplaçaran a Dublín des de Burmingham. No hi serà Montoya, que ha deixat la concentració de l’equip amb permís del Club, ni Adriano, que ha segellat la seva marxa al Besiktas turc. Així doncs, 11 jugadors del primer equip i 12 més del filial són els que viatgen cap a Irlanda.

A Dublín ens espera un partit molt atractiu. Es veuen les cares dos campions d’Europa que estan acostumats a creuar-se en partits de Lliga de Campions. El Celtic, dirigit pel nord-irlandès Brendan Rodgers –que va coincidir amb Suárez al Liverpool–, serà el primer rival que posarà a prova les evolucions del Barça 2016/17. Un Barça que durant els propers dies anirà incorporant jugadors, entre els quals els fitxatges Umtiti, Digne i André Gomes.

El duel contra el Celtic serà el primer de la pretemporada del FC Barcelona, que culminarà amb la disputa de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla i, després, amb l’inici de la Llliga. L’equip de Luis Enrique tornarà a Barcelona després del partit a l’Aviva Stadium de Dublín, i seguirà preparant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el següent duel, que serà a Estocolm contra l’actual campió de la Premier League, el Leicester.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut