Així ha estat el viatge del Barça a Estocolm

Així ha estat el viatge del Barça a Estocolm

L’expedició blaugrana, encapçalada pels directius Javier Bordas, Maria Teixidor i Silvio Elías i pel director d’esports professionals Albert Soler, ha sortit des de l’aeroport de Barcelona aquest matí per jugar contra el Leicester al Friends Arena

Nova prova de pretemporada per al FC Barcelona. Aquest vespre, a partir de les 20 hores, els futbolistes de Luis Enrique viuran un autèntic duel de campions contra el Leicester, en un amistós corresponent a la International Champions Cup. És per això que, aquest matí, els 21 convocats pel cos tècnic s’han desplaçat des de l’aeroport del Prat cap a Estocolm, la ciutat en què es jugarà el Barça-Leicester, en un avió que s’ha enlairat a les 9:15 hores del matí i que ha arribat a terres sueques cap a les 12.30 hores. 

L’expedició ha estat comandada pels directius Javier Bordas, Maria Teixidor i Silvio Elías, així com pel director d’esports professionals Albert Soler, que acompanyaran el FC Barcelona en l’enfrontament que es jugarà al Friends Arena.

Un cop aterrats a l’Stockholm Arlanda Airport, els jugadors s'han desplaçats a l’hotel per descansar fins a l’hora del partit. Després del matx, l'expedició tornarà cap a Barcelona.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut